top of page
Sök
  • malin382

Lillebrors nyföddfotografering i Trollhättan.

Den här fina familjen är nog den allra mest fotade av mig sedan 2012 då våra möten började med Emelie & Markus Bröllop. Jag ser det tydligt framför mig när jag blundar. Allt från brudens lillebrors tal där han läste ur brudens dagbok från tiden då hon precis mött sin blivande man. Det bjöds på så många härliga skratt den dagen! Emelies tre tärnorna som jag också haft äran att få föreviga med gravidmagar och i Bröllopsklänningar. Kan inte nog beskriva hur tacksam jag är för ni alla fina som kommer tillbaka och lägger era fina stora stunder i livet i mina händer. Sen har vi under åren förevigat Emelie & Markus valpköp, nyfödda bebisar, 1-års dagar och många andra födelsedagar av deras tre fina barn. De flesta fotograferingarna som vi har gjort så har vi varit ute i sommarvindar eller frosttäckta dalar.

Men nyfödda små skruttar får man ju faktisk lov att föreviga inomhus när det är mitt i vintern även om min stora passion som många av er vid det här laget vet - är att fota utomhus. Sofie & Linnea fick i slutet på 2019 en bedårande liten lillebror. Njut av lugnet han utstrålar <394 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page