top of page
Sök
  • malin382

Mina Fina Produkter

Jag älskar att bläddra i fotoböcker! Vadderade pärmar med matta fina omslag fyllda med vackra betydelsefulla bilder. Sidorna i boken är tryckta på finaste matta fotopappret och kommer hålla att bläddras och tittas i av flera generationer. För visst vill man att generationer efter oss skall kunna bläddra, titta, prata om, minnas, förstå och leva sig in i vår historia. Jag erbjuder dessa vackra fotoböcker sen många år tillbaka men har varit lite dålig på att visa vad jag har att erbjuda. Här kommer nu lite info. Dessa böcker finns i olika storlekar, de börjar på 26 sidor och kan fyllas med upp till 120 sidor.

19x19 cm.

21x28 cm. 28x28 cm.

42x28 cm. Priset börjar på 1500:- för den minsta boken med 26 sidor. Layouten i boken skräddarsyr jag helt för er skull. En bild på varje sida eller flera bilder på ett uppslag? Har ni speciella önskemål eller får jag fria händer? Oavsett så får ni godkänna layouten innan boken går till tryck. Det går att välja fotoomslag eller omslag i linnetyg eller läder. Här får ni en liten titt. UNDER JULI MÅNAD HAR JAG 20 % RABATT PÅ ALLA FOTOBÖCKER.

Längst ner finner ni också mina Boxar med usb-minne och några printar som ingår i alla mina fotopaket.


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page