top of page
Sök
  • malin382

Lilla Lilian 2 månader i min studio med naturligt ljus i Trollhättan.

Minns ni bilderna på Cecilia i ett frostigt vinterlandskap som vi fotade i December 2019 när hon hade den här godingen i magen. I Januari 2020 Kom äntligen Lilian till mamma Cecilia & pappa Niclas. Så efterlängtad och så underbar!

En sån liten pärla. För några veckor sedan kom dem hem till mig och vi fotade Lilian. För en liten stund när jag höll i Lilians lilla hand kunde jag kanske tänka mig en liten skrutt till.. men när Lilian åkt hem var den tanken som bortblåst!

Jag har mer än nog med mina två virvelvindar :D

Men när man får en sån där liten underbar ljuvel i närheten så är det ju lätt att drunkna för en stund i den där bebisbubblan.


Men visst smälter man i Lilians ögon! Så söt!!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page