top of page
Sök
  • malin382

Familjefotografering på min favoritplats i Västra Tunhem.Som jag älskar omgivningarna kring Västra Tunhem. Det ligger perfekt geografiskt mellan både Trollhättan och Vänersborg där många av mina kunder bor. De gamla ekarnas bladverk är så vackert och nära marken. De gör sig perfekt på bild. Vi skulle haft planeringsmöte den här dagen, för framtida festligheter jag och den här fina familjen. Men eftersom pandemin kom i vägen och festligheterna blev framskjutna passade dem på att föreviga familjen istället. Så himla fint förslag tycker ja! O vilken mysig stund vi hade, allt var på topp. Från regn på vägen dit till solsken, grönska och bara ben. Små barnben i shorts alltså. Så gulligt tycker jag! Nu skall jag skicka iväg beställningen på deras fotobok! En hel drös med böcker skall skickas till beställning, ja som älskar att få leverera fotoböcker!40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page