top of page
Sök
  • malin382

Det sista stora rycket innan jul!

Äntligen hade jag utrymme för att dela med mig lite grann, dela med mig av er - mina fina kunder! Ni som betyder allt! Tiden räcker sällan över till det tyvärr, att visa er från min vardag med er. Men ikväll så, när mina egna barn äntligen somnat. All min jobbtid utöver fotograferingar går åt till att svara på mail, sms och telefonsamtal, planera nästa fotografering, konvertera bilder från gårdagens fotografering, göra gallerier för urval till kund. Maila lite till, svara på frågor & funderingar tycka till om klädval fotoplats.. Bearbeta kundernas valda bilder, packa fint, beställa nya kartonger, usbminnen, klistermärken, fyllnadsmaterial, förstoringar, emballage. Designa fotoböcker, hämta paket, skicka paket. Prova nya leverantörer, utvärdera, vad ska bytas ut vad skall stanna kvar. Utforma kontrakt, formulär, nya prislistor. Fakturera, strukturera, planera. Punkterna på "att göra listan" är många, så är det alltid när man är egen företagare. Det finns alltid något att göra, jag gillar det! Men ibland hopar det sig lite väl mycket. Som i dessa tider när barnen måste vara hemma pga alla förkylningar som går runt runt kombinerat med årets största tryck inför jul. Vabba dagtid, jobba nattetid. Vila ska jag göra i jul, promenera lugnt och stilla skall jag göra i jul. Rida ut i skogen ska jag göra i jul. Sticka på en tröja ihopkurad i soffan med barnen tätt intill skall jag göra i jul. Jag älskar juletiden och jag hoppas verkligen att ni alla får en fin jul trots att den kanske inte blir som den brukar i år. Den blir bra ändå, vi gör den fin ändå! Jag kommer bara fota mina inplanerade kunder i December och jag ser så mycket fram emot stundande Gravidfotograferingar och provfoto för Bröllop. När den sista leveransen är skickad i December kommer min mail få vara ifred lite. Under slutet på December början på Januari får ni ha tålamod med mig, min tid. TACK! Då kommer jag tillbaka med full kraft inför 2021! Här nere ser ni kloka fina Alice med sin familj! <3

'13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page