top of page
Sök
  • malin382

Bröllopsfotograf med en hel dag


Äntligen kunde jag ta mig tid att sätta ihop denna bildberättelse från Amanda & Mings Bröllopsdag 2019 där jag och kameran var med från tidig morgon ända till bröllopsvalsen på natten. De gifte sig på Tjörn / Skärhamn. En fantastisk minnesvärd dag för alla som var med. Vi hann med alla väder och hann fota på flera väldigt vackra platser. Bilderna du ser nedan är ett axplock av bilderna som levererades till brudparet. Heldag är mitt största valbara fotopaket och jag bokar bara in några få heldagar per år. Så är ni sugna på att få alla fantastiska ögonblick förevigade på er bröllopsdag så vänta inte med att se om just ert datum är tomt i min kalender.

Jag bokar bara in en heldagsfotografering till 2022! Kanske har vi sådan tur om ni gillar mina bilder att vi kan få en heldag tillsammans. Det vore ju fantastiskt roligt! Jag följer er som en lugn skugga och dokumenterar allt så att ni kan minnas och bläddra bland alla oförglömliga ögonblick i efterhand. För det är ju faktiskt så att det är ringarna och fotona som kanske betyder mest i efterhand. I alla fall tyckte jag det efter mitt eget bröllop. Fotona och ringarna finns kvar för alltid. De är värda att lägga en extra slant på ;)


Hoppas att du gillar bilderna. Tipsa gärna en vän som du tror skulle gilla att ha med sig en lugn skugga med många års erfarenhet på sitt bröllop också :) / Malin114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page