top of page
Sök
  • malin382

Äntligen är utomhussäsongen i full gång för familjefotografering.

Att fota familjeporträtt utomhus är det som ligger mig absolut varmast om hjärtat! Det vet nog ni som följt mig genom åren vid det här laget. I väntan på våren har jag mest fotat inomhus men nu äntligen är våren här och det känns underbart! I Påskhelgen fotade jag den här lilla familjen som jag fått äran att fota vid ett par tidigare tillfällen. När Evelyn fyllde 1 år och när lillebror låg i magen. Nu fick jag träffa Liam för första gången och han påminde mig om min egen son som är i samma ålder. Sprudlande energisk och med en härlig kalluffs.

Så roligt att ni trotsade de kalla vårvindarna och följde med mig och kameran ut. <3 Här nere kommer några smakprov från fotograferingen. Pssst! Det finns två tider kvar att boka i April/Maj där det ingår en fotobok värde 1500:- i paketet. En fin fotobok 19x19 cm med bilder på finaste fotopapper. Först till kvarn!


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page